Nieuw kunstgebit

Met een ruime ervaring in esthetische tandheelkunde en tandtechniek bent u bij ons aan het beste adres voor een (nieuw) kunstgebit. Er zijn verschillende soorten kunstgebitten. Denk aan een kunstgebit op implantaten, een kunstgebit op een staafje en natuurlijk een regulier kunstgebit. U kunt direct bij ons terecht voor een (nieuw) kunstgebit, zonder verwijzing van uw eigen tandarts.

Al onze specialisten hebben ruime ervaring in het aanmeten, vervaardigen en precies passend maken van kunstgebitten. We werken enkel met de allerbeste en sterkste materialen, zodat uw nieuwe kunstgebit goed past en jarenlang meegaat.

Overstappen op een kunstgebit of een nieuw kunstgebit?

Het overstappen op een kunstgebit is vaak een erg grote stap. We begrijpen goed dat dit een moeilijke stap is en dat mensen hier tegenop zien. Soms is het echter ook een onvermijdelijke keuze. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u, luisteren we naar uw verhaal en uw wensen. Het eindresultaat is vrijwel altijd de overstap waard. We gaan door tot u tevreden, met zelfvertrouwen en een goed gebit naar huis gaat!

Of het nu gaat om het trekken van bestaande tanden en kiezen en de overstap naar een kunstgebit of het vervangen van een huidig kunstgebit, u kunt altijd bij ons terecht. We voeren de gehele behandeling zelf uit met onze eigen specialisten. Hierdoor garanderen we het allerbeste eindresultaat: een goed en sterk kunstgebit met ongekende pasvorm dat stevig in de mond zit. We streven naar de best mogelijke benadering van het eigen gebit!
Het kunstgebit zelf wordt vervaardigd door onze partner, specialist Vink Tandtechniek en Tandprothetiek.

Wilt u geen nieuw kunstgebit, maar uw kunstgebit laten repareren of opnieuw passend laten maken (rebasen)? Ook dan bent u van harte welkom bij V2 Clinics!

klikgebit
receptie
wachtkamer

Waarom kiezen voor V2 Clinics:

  • Een kliniek met tandartspraktijk met meer dan 30 jaar aantoonbare ervaring en vakmanschap
  • Wij hebben alles onder één dak: tandarts, implantoloog en een tandtechnisch laboratorium voor tandtechniek en –prothetiek
  • Dé specialist in kunstgebitten, klikgebitten, implantaten, bruggen en kronen
  • Snelle service met de hoogste kwaliteit, u hoeft slechts enkele malen naar onze praktijk te komen
  • Meer dan 6000 tevreden klanten gingen u voor. We ontvingen een gemiddelde beoordeling van 9.2 (kijk op klantenvertellen voor meer info).
kunstgebit-in-een-dag
wachtruimte
ontvangst

Vrijblijvend advies

Denkt u na over een (nieuw) kunstgebit? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en opties die u heeft. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het intakegesprek beoordelen we de huidige situatie van uw (kunst)gebit en nodigen we uitgebreid naar uw verhaal en uw wensen. Hoe u het straks voor zich ziet.

Op basis van uw situatie en de persoonlijke wensen stellen we een behandelplan voor u op. Als u besluit om voor ons te kiezen gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Tijdens het intakegesprek leggen we alles voor u uit. Hoe het behandeltraject eruit ziet, hoeveel afspraken u moet maken, het kostenplaatje, waar u rekening mee moet houden etc. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. De stap naar een (nieuw) kunstgebit is immers al spannend genoeg!

gang v2clinics
behandelstoel
pand v2clinics

Kosten voor een nieuw kunstgebit

Wist u dat een nieuw kunstgebit plaatsen helemaal niet duur hoeft te zijn? Veel verzekeraars vergoeden een groot deel van de kosten voor een nieuw kunstgebit, waarbij de vergoeding al snel op kan lopen tot 75%. Mocht u ook een aanvullende tandartsverzekering hebben afgesloten, dan kan de vergoeding verder oplopen. Dit maakt de overweging van een (nieuw) kunstgebit voor veel mensen een stuk aantrekkelijker.

Wilt u meer informatie over een (nieuw) kunstgebit of wilt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Gaat u voor een prachtige en gezonde lach? Neem nu contact met ons op!