Een (nieuw) kunstgebit in één dag!

Wanneer u uw huidige gebit wilt laten renoveren kan het gebruik van een kunstgebit een mogelijkheid voor u zijn. Wij bieden u de optie om een (nieuw) kunstgebit in één dag te laten plaatsen! Met een ruime ervaring in het vervaardigen en aanmeten van zowel kunst-, als klikgebitten helpen we u graag op weg bij het herstel van uw kauwvermogen en een mooie lach.

In tegenstelling tot wat de term kunstgebit in één dag doet vermoeden, zijn voor een kunstgebit in 1 dag altijd minimaal twee afspraken nodig. Eerst de intake, en daarna een afspraak voor de behandeling.

Doordat wij enkel werken met de nieuwste technieken en de beste materialen is de kans op vervelende complicaties na het plaatsen van het kunstgebit minimaal. Standaard wordt u bij ons geholpen door gespecialiseerde tandspecialisten en tandtechniekers, die in de afgelopen jaren honderden andere patiënten van een fraai kunstgebit hebben voorzien.

Wist u dat een kunstgebit in één dag helemaal niet duur hoeft te zijn? Vaak wordt gedacht dat dit honderden euro’s kost. Doordat veel verzekeraars (een deel van) de kosten voor een kunstgebit in één dag vergoeden, is het laten plaatsen van een kunstgebit voor steeds meer mensen een goede optie. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar of dit ook voor u geldt.

De voordelen van een kunstgebit in één dag:

 • Uw kunstgebit is één dag klaar
 • U hoeft maar één keer bij ons langs te komen voor het plaatsen van uw kunstgebit
 • Wij gaan kokhalzen tegen door gebruik te maken van anti-kokhalstechnieken
 • Bij ons hoeft u niet bang te zijn, we hebben speciale anti angst coaches
 • Wij zorgen ervoor dat u snel weer over nieuw, mooi gebit beschikt
 • Voor een kunstgebit in één dag betaalt u geen extra kosten
 • Ondanks onze snelheid blijft de kwaliteit hoog!
pand v2clinics
behandelstoel
gang v2clinics

De kosten voor een kunstgebit in één dag

Een kunstgebit in één dag lijkt wellicht erg duur, toch is het tegendeel waar! In veel gevallen vergoedt de zorgverzekeraar vanuit het basispakket een groot deel van de kosten. In sommige gevallen tot meer dan 90%! Hiermee wordt het nemen van een (nieuw) kunstgebit aanzienlijk voordeliger. Heeft u een aanvullende verzekering, dan krijgt u wellicht het gehele bedrag vergoed. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor exacte vergoedingen.

U betaalt bij ons géén extra kosten voor een kunstgebit in één dag. Dit maakt het des te meer de moeite waard om een kunstgebit in één dag te overwegen als u uw gebit wilt laten herstellen!

Voorwaarden voor een kunstgebit in één dag.

Uw kunstgebit kan weliswaar na de intake dag in één dag door ons worden geproduceerd, maar alleen als aan een aantal voorwaarden is voldaan:

 • We moeten direct afdrukken van uw kaak kunnen maken.
 • Er moeten nog genoeg tanden in de mond aanwezig zijn om de relatie tussen de onderkaak en de bovenkaak vast te kunnen stellen.
  Alleen zo kunnen we de juiste ‘beet’ bepalen.
 • Wanneer u uw huidige kunstgebit laat vervangen, dan zijn daar 4 behandelingen voor nodig

Protheses vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium

Om de kwaliteit van ons eindproduct te garanderen werken we uitsluitend met ons eigen tandtechnische laboratorium. Niet alleen de kwaliteit is hoger, u bent ook niet langer afhankelijk van verschillende partijen tijdens het behandeltraject.

Als u namelijk voor een kunstgebit van een reguliere tandartspraktijk kiest moet u in veel gevallen bij verschillende partijen langs om afdrukken te laten maken of het kunstgebit bij te laten stellen naar de vorm van uw huidige gebit. Het gehele proces vanaf het intakegesprek, tot aan het laten trekken van tanden en kiezen en het plaatsen van het kunstgebit neemt circa twee weken en verschillende afspraken in beslag.

Een persoonlijke behandeling staat bij ons voorop. Wij vinden het erg belangrijk dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en wat u van de behandeling kunt verwachten. Zo proberen wij de angst voor een behandeling zo goed mogelijk bij u weg te nemen. Het laten plaatsen van een kunstgebit is immers al spannend genoeg! Wij zeggen niet voor niets dat u bij ons geen nummer bent, maar een waardevol patiënt.

Tijdens het nemen van afdrukken hebben veel mensen de neiging om te kokhalzen. Een erg vervelend gevoel dat u logischerwijs liever voorkomt. Door gebruik te maken van speciale technieken is dat voortaan niet langer het geval. Bij het vrijblijvende intakegesprek vertellen onze gespecialiseerde tandtechniekers u meer over deze anti-kokhalstechniek en de behandelingen die wij uitvoeren.

wachtkamer
mooie lach
ontvangst

Een eerste kennismaking bij een vrijblijvend intakegesprek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die V2 Clinics u kan bieden? Of bent u benieuwd welke type kunstgebit voor u de beste optie is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek! Tijdens het intakegesprek laten we u kennismaken met onze tandtechniekers uit ons eigen tandtechnisch laboratorium, met de tandspecialisten die uw behandeling uit zullen voeren en met de methodieken die wij gebruiken voor het aanmeten en plaatsen van kunstgebitten in één dag.

Ook krijgt u tijdens het intakegesprek ruim de mogelijkheid om uw wensen door te geven. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zullen veel van uw wensen mogelijk zijn, waarmee u straks uw perfecte glimlach terug heeft. U kunt hierbij denken aan de vorm of kleur van uw tanden, type kunstgebit, enzovoorts. In sommige gevallen zal een kunstgebit in één dag niet de beste oplossing zijn, maar kunt u beter voor een of een combinatie van andere behandelingen kiezen. Onze tandspecialisten zullen u dit voorleggen tijdens het intakegesprek.

Na afloop van het vrijblijvende intakegesprek kunnen we direct voor u aan de slag gaan! Wij vinden het erg belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt als u uw bestaande gebit wilt laten renoveren. Om deze reden hoeft u bij ons niet vijf weken te wachten, maar wordt u direct geholpen. Een kunstgebit in één dag laten plaatsen begint doorgaans bij het maken van afdrukken en het trekken van bestaande tanden en kiezen. Zodra het kunstgebit in ons tandtechnisch laboratorium vervaardigd is, zullen we deze naadloos aan laten sluiten bij de vorm van uw gebit. Na deze laatste stap heeft u uw oorspronkelijke kauwvermogen en uw mooie glimlach weer terug!

Wilt u ook meer weten over een kunstgebit in één dag? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek!

nieuw kunstgebit
wachtruimte
receptie

Waarom kiezen voor V2 Clinics?

 • Een kliniek met tandartspraktijk met meer dan 30 jaar aantoonbare ervaring en vakmanschap
 • Wij hebben alles onder één dak: tandarts, implantoloog en een tandtechnisch laboratorium voor tandtechniek en –prothetiek
 • Dé specialist in kunstgebitten, klikgebitten, implantaten, bruggen en kronen
 • Snelle service met de hoogste kwaliteit, u hoeft slechts enkele malen naar onze praktijk te komen
 • Meer dan 6000 tevreden klanten gingen u voor. We ontvingen een gemiddelde beoordeling van 9.2 (kijk op klantenvertellen voor meer info).
Gaat u voor een prachtige en gezonde lach? Neem nu contact met ons op!