Nieuw klikgebit

Een nieuw klikgebit? Wij zijn de specialist!

Een klikgebit is een van de meest populaire soorten kunstgebitten, waarbij het kunstgebit op implantaten in de kaken wordt vastgezet. Het voornaamste voordeel van een klikgebit is dat het klikgebit niet of nauwelijks zal verschuiven in uw mond en dat het verhemelte vrij blijft. Ideaal, als u uw huidige gebit wilt laten renoveren.

Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van implantaten en klikgebitten, waardoor de kans op complicaties minimaal is. Daarbij werken wij met ons eigen tandtechnisch laboratorium om de kwaliteit van onze eindproducten te garanderen. U kunt direct bij ons terecht, zonder een verwijzing van de eigen tandarts.

Door gebruik te maken van een klikgebit op implantaten krijgt u uw oude kauwvermogen en prachtige glimlach terug, waarbij u kiest voor de vorm en kleur van de tanden. Zo kunt u het klikgebit zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw oorspronkelijke gebit.

Een klikgebit op implantaten laten plaatsen

Kunstgebitten worden in tal van verschillende soorten aangeboden. Een klikgebit op implantaten is een goede keuze als u over wil stappen op een kunstgebit of toe bent aan een nieuw kunstgebit. Dit type kunstgebit wordt voornamelijk aangeraden voor mensen bij wie het bot in de onder- en bovenkaak flink geslonken is. In zo’n situatie heeft het reguliere kunstgebit niet voldoende houvast, waardoor het kunstgebit los komt te zitten.

Door te kiezen voor een klikgebit op implantaten worden de onder- en bovenkaak verstevigd met een soort nepwortels. Het kunstgebit kan vervolgens op de implantaten worden geklikt.

De implantaten worden door onze eigen implantoloog aangebracht in uw onder- en bovenkaak. Dit gebeurt onder verdoving, zodat u hier niets van merkt tijdens de behandeling. Doordat wij de implantaten zelf bevestigen bent u niet afhankelijk van externe partijen voor het plaatsen van een klikgebit.

Dit bevordert de algehele kwaliteit van het klikgebit. Bij het plaatsen van het klikgebit maken wij enkel gebruik van materialen van de allerbeste kwaliteit. Zo groeien de implantaten op geheel natuurlijke wijze vast in het kaakbot.

receptie
ontvangst
implantaten

De kosten voor een klikgebit

Veel mensen denken dat de kosten voor een volledige prothese of een klikgebit al snel erg hoog op kunnen lopen. Dit is echter niet het geval. Het is zelfs zo dat de kosten voor een volledige prothese of een klikgebit over het algemeen behoorlijk meevallen. Voor een bedrag van maximaal een paar honderd euro kunnen wij al een kunstgebit voor u maken. Veelal wordt een groot deel van de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Bij een aanvullende verzekering wordt vrijwel het gehele bedrag vergoed.

Informeer bij uw eigen zorgverzekering in hoeverre de kosten voor een (nieuw) klikgebit worden gedekt. De keuze voor een klikgebit is immers een stuk makkelijker gemaakt als de kosten (deels) worden vergoed.

Een klikgebit voor uw onder- en bovenkaak

Wij bieden de mogelijkheid om een klikgebit op uw onder- en/of bovenkaak te plaatsen. Het afhankelijk van uw huidige situatie welk type klikgebit het meest geschikt is voor u. Tijdens het intakegesprek zullen onze specialisten de situatie beoordelen en u daarop uitgebreid adviseren.

Door het gebruik van implantaten komt uw klikgebit vrijwel net zo stevig vast te zitten als een normaal gebit. Het is zelfs zo dat de implantaten steeds steviger vast zullen komen te zitten, doordat de implantaten vastgroeien in uw kaakbot.

wachtruimte
klikgebit
wachtkamer

Waarom kiezen voor V2 Clinics?

Er zijn verschillende goede redenen om te kiezen voor V2 Clinics. Het maakt hierbij niet uit of u momenteel al een kunstgebit heeft, dat er slechts enkele tanden in uw gebit ontbreken, of dat u juist nauwelijks nog tanden en kiezen over heeft. Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn van een klikgebit en hoe dit voor u een goede oplossing is.

Bij het plaatsen van een klikgebit wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van twee implantaten in de onder- en bovenkaak. Op deze implantaten wordt een constructie van titanium geplaatst, waarop een kliksysteem zit. Uw kunstgebit wordt vervolgens op dit systeem geklikt.

De voordelen van een klikgebit van V2 Clinics:

  • Een hoge vergoeding van uw verzekeraar (minimaal 75% per vijf jaar)
  • Hulp van een gespecialiseerde praktijk voor klikgebitten
  • We maken gebruik van de meest innovatieve en digitale technieken
  • Binnen drie afspraken uw nieuwe klikgebit geplaatst
  • Ook behandelingen in de avonduren of het weekend
  • Vrijblijvend intakegesprek vooraf
  • Volledige vergoeding voor reparaties aan uw kunst- of klikgebit
pand v2clinics
gang v2clinics
behandelstoel

Meer weten? Maak vrijblijvend kennis met onze tandspecialisten!

Bent u benieuwd wat de ervaren tandspecialisten van V2 Clinic voor u kunnen betekenen? We nodigen u graag van harte uit om vrijblijvend kennis te maken tijdens een eerste intakegesprek. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bekijken we de staat van uw huidige gebit, bespreken we samen met u wat uw wensen zijn en bekijken we welk type behandeling het meest geschikt voor u is.

Wij vinden een persoonlijke behandeling erg belangrijk, zodat u voorafgaand aan een behandeling precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verassingen te staan tijdens het laten plaatsen van uw nieuwe kunst- en klikgebit en is het niet langer nodig om bang te zijn voor de tandarts.

Gaat u voor een prachtige en gezonde lach? Neem nu contact met ons op!