Mooie tanden

Een stralende glimlach met mooie, witte tanden geven ons zelfvertrouwen! Niet voor niets streeft iedereen een mooie glimlach na. Helaas is een mooie glimlach met sterke tanden niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Denk bijvoorbeeld aan mensen die van nature al scheve of minder mooie tanden hebben, mensen waarvan het gebit door de jaren heen een gele waas gekregen heeft, enzovoorts. Ook ongelukken, een andere vorm van verkleuring of het missen van tanden en kiezen kan een oorzaak van een minder mooie glimlach zijn.

Esthetische tandheelkunde als oplossing

Om een mooi gebit terug te krijgen, kan esthetische tandheelkunde een goede oplossing voor u zijn. Wij bieden u verschillende esthetische behandelingen, zodat we er samen met u voor zorgen dat u uw zelfvertrouwen over uw gebit terugkrijgt!

Een stralende glimlach met een sterk, duurzaam en mooi gebit

Er zijn verschillende esthetische behandelingen die ervoor zorgen dat u een mooi en esthetisch goed gebit krijgt. Denk aan kronen, bruggen, facings, implantaten, tanden bleken en orthodontie. Of uiteraard een combinatie daarvan. Daarbij kijken we verder dan alleen de esthetiek. Een gebit moet namelijk niet alleen maar mooi zijn. Het is ook van groot belang dat het gebit functioneel is en een goed kauwvermogen geeft. Alleen op deze manier heeft u jarenlang plezier van esthetische tandheelkunde.

Het feit dat wij vanuit een eigen tandtechnisch laboratorium werken, zorgt ervoor wat we ons behandelplan naadloos aan kunnen laten sluiten op uw wensen. Inmiddels hebben wij meer dan dertig jaar ervaring in tandtechniek en esthetische behandelingen. De allerbeste kwaliteit en het best mogelijke eindresultaat is voor ons van groot belang. Het allerbelangrijkste vinden we dat u tevreden en met veel zelfvertrouwen de deur uit gaat. We stoppen niet voordat u tevreden bent.

wachtruimte
mooie tanden
receptie

Een stralend witte glimlach

Mogelijk bent u tevreden met de huidige stand en vorm van uw tanden, maar zijn deze door de jaren heen steeds geler geworden. Tanden kunnen verkleuren door ouderdom, door bepaalde soorten voeding, door roken, enzovoorts. Koffie, thee, rode wijn en verschillende andere dranken zorgen voor een gele waas over de tanden. Het is vaak echter geen optie om dergelijke dranken te laten staan.

Om de tanden weer wit(ter) te maken is het professioneel en verantwoord bleken van de tanden een goede oplossing. We werken enkel met veilige bleekbehandelingen die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij het bleken van de tanden bepaalt u zelf hoe wit u de tanden wilt hebben.

Esthetische behandelingen

We bieden verschillende soorten behandelingen die bijdragen aan een mooi en sterk gebit waar u jarenlang plezier van heeft. Het is sterk afhankelijk van uw wensen en de huidige staat van uw gebit welke behandeling of combinatie van behandelingen voor u geschikt is. We onderscheiden de volgende opties:

  • Kronen en bruggen: porseleinen kronen en bruggen van topkwaliteit. Zo garanderen we een optimaal resultaat waarbij de kronen en bruggen niet te onderscheiden zijn van echte tanden en kiezen.
  • Implantaten: als er onvoldoende basis voor kronen of bruggen is zijn implantaten een goede oplossing. We bieden kronen op implantaten van de allerbeste kwaliteit. Onze implantoloog heeft meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen van implantaten.
  • Facings: non-prep eMax facings. Het beste type facing binnen de esthetische tandheelkunde. De tandarts hoeft nauwelijks tot niets meer aan de tanden te doen.
  • Orthodontie: correctie van de tanden en kiezen door ons eigen merk onzichtbare beugel of een reguliere beugel. De beste oplossing voor een goed en recht gebit.
  • Tanden bleken: de beste en meest veilige oplossing voor het witter maken van de tanden.

 

Vaak wordt gekozen voor een combinatie van deze esthetische behandelingen. Tijdens een esthetisch consult kunnen onze tandspecialisten u meer vertellen over de behandelingen die voor u geschikt en een goede optie zijn.

mooie lach
wachtkamer
ontvangst

Kwaliteit en maatwerk onder één dak

Wij bieden u kwaliteit en maatwerk onder één dak! In tegenstelling tot veel andere praktijken beschikken wij over een eigen tandtechnisch laboratorium, waar al ons techniekwerk wordt gemaakt.

  • We hebben meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap
  • We bieden de beste kwaliteit voor esthetische behandelingen
  • U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing
  • Een groot aantal tevreden klanten ging u voor
pand v2clinics
behandelstoel
gang v2clinics

Een eerste intake bij onze praktijk

Iedere patiënt heeft andere wensen en elke situatie is anders. Daarom is het essentieel om tijdens een eerste intakegesprek de wensen te door te nemen en de huidige situatie te beoordelen. Bij het intakegesprek stellen we gezamenlijk een behandelplan op, gebaseerd op uw wensen.

Na afloop van het gesprek heeft u inzicht in het behandeltraject en het behandelplan en zal alles voor u duidelijk zijn. Denk ook aan kosten, vergoedingen, procedures en richtlijnen rond bijvoorbeeld roken. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan zijn we altijd beschikbaar om deze voor u te beantwoorden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is wel zo fijn. Een esthetische behandeling is vaak al spannend genoeg. Samen met vertrouwen naar een goed en mooi eindresultaat. Daar gaan we voor!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nodigen u van harte uit voor een eerste intake!

Gaat u voor een prachtige en gezonde lach? Neem nu contact met ons op!