Kunstgebit op implantaten

Er bestaan verschillende soorten kunstgebitten. Denk aan een uitneembaar kunstgebit, een vast kunstgebit, enzovoorts. Een kunstgebit op implantaten noemen we doorgaans een klikgebit of een prothese op implantaten. Het gebruik van een kunstgebit op implantaten is raadzaam voor mensen van wie het bot in de kaken dermate ver geslonken is dat dit niet langer voldoende houvast biedt. Door het bot te versterken met twee implantaten kunt u alsnog voor een kunstgebit kiezen.

Het principe van het kunstgebit op implantaten is dat het kunstgebit op speciale drukknoppen of een staafje bevestigd wordt. Hierdoor zit het kunstgebit stevig vast in de mond, waardoor u met veel zelfvertrouwen kunt praten, eten, enzovoorts. Met een kunstgebit op implantaten lijkt het alsof u uw oude gebit weer terug heeft!

Uw oorspronkelijke gebit laten herstellen

Een kunstgebit op implantaten is nauwelijks te onderscheiden van een regulier gebit, omdat we uw oorspronkelijke gebit zo goed mogelijk proberen te herstellen. Door de jarenlange ervaring die we hebben en de innovatieve technieken en materialen die wij gebruiken, kunnen we u uw oorspronkelijke gebit zo goed mogelijk benaderen!

Om de kans op complicaties te minimaliseren en de kwaliteit van het eindproduct te garanderen gebruiken we enkel materialen die voldoen aan de hoogste standaarden binnen de tandheelkunde en tandtechniek. Daarbij werken wij met een eigen implantoloog, die de implantaten direct bij u kan plaatsen. Zo bent u niet afhankelijk van andere partijen als u voor een kunstgebit van V2 Clinics kiest. Wij beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium, waar we het kunstgebit voor u maken. Bij veel andere tandartspraktijken bent u afhankelijk van derden, wat de kwaliteit van het eindproduct kan verlagen.

wachtruimte
wachtkamer
nieuw kunstgebit

De voordelen van V2 Clinics

  • Een kliniek met tandartspraktijk met meer dan 30 jaar aantoonbare ervaring vakmanschap
  • Wij hebben alles onder één dak: tandarts, implantoloog en een tandtechnisch laboratorium voor tandtechniek en –prothetiek
  • Dé specialist in kunstgebitten, klikgebitten, implantaten, bruggen en kronen
  • Snelle service met de hoogste kwaliteit, u hoeft slechts enkele malen naar onze praktijk te komen
  • Meer dan 6000 tevreden klanten gingen u voor. We ontvingen een gemiddelde beoordeling van 9.2 (kijk op klantenvertellen voor meer info).

Een specialist op het gebied van kunstgebitten

Door de ervaring die de tandspecialisten van V2 clinics in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van kunstgebitten op implantaten. Met onze ervaring bieden we u een professionele, vakkundige uitgevoerde oplossing als u uw gebit wilt laten herstellen naar zijn oorspronkelijke staat. We bieden daarbij zeer scherpe tarieven.

Wist u dat u in veel gevallen een vergoeding kunt krijgen voor het laten plaatsen van een kunstgebit op implantaten? De zorgverzekeraar vergoedt in veel gevallen zelfs tot meer dan 90% van de totale behandeling.

pand v2clinics
behandelstoel
gang v2clinics

Wanneer wordt een kunstgebit op implantaten aangeraden?

Men raadt een kunstgebit op implantaten doorgaans aan voor mensen waarbij een regulier kunstgebit niet goed op z’n plek blijft zitten en daardoor aan functionaliteit verliest. Dit kan veroorzaakt worden door een fout bij het passend maken van het kunstgebit, maar heeft veelal te maken met het houvast dat het kunstgebit op de kaken heeft. Door gebruik te maken van implantaten worden de wortels van uw oorspronkelijke tanden vervangen, waarop het gebit wordt bevestigd. Hierdoor zit het gebit goed en stevig in de mond.

Meer weten? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!
Bent u benieuwd of een kunstgebit op implantaten wat voor u is? Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend intakegesprek, waarbij we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die we u bieden. Daarbij kunnen we tijdens de vrijblijvende intake naar de staat van uw huidige gebit kijken om te bepalen of een kunstgebit op implantaten de juiste keuze voor u is.

U wilt toch ook zelfverzekerd zijn over uw tanden en lach? Kom in actie en ga voor een prachtige lach en een ongekende pasvorm voor uw nieuwe gebit. Neem snel en vrijblijvend contact op met ons voor een intakegesprek.

receptie
klikgebit
ontvangst
Gaat u voor een prachtige en gezonde lach? Neem nu contact met ons op!