Esthetische tandheelkunde

V2 Clinics – specialist in esthetische tandheelkunde

Bent u niet tevreden over de huidige staat van uw gebit? Staan de tanden niet recht, mist u tanden of kiezen of vindt u de vorm niet (meer) mooi? Of is het een combinatie van de genoemde factoren? Wat de situatie ook is en wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u aan het beste adres voor esthetische tandheelkunde. Hierbij bieden we alle soorten behandelingen waarmee we zorgen voor een mooie, goede en sterke glimlach. Bij ons staan uw persoonlijke wensen voorop, zodat u straks met recht trots mag zijn op het eindresultaat!

Waarom kiezen voor V2 Clinics?

 • Meer dan 30 jaar specialist in esthetische tandheelkunde
 • We werken met een eigen tandtechnisch laboratorium in de kliniek
 • We werken met de nieuwste digitale technieken en allerbeste materialen
 • We werken uitsluitend met experts en specialisten
 • Esthetiek gecombineerd met perfecte mondgezondheid
scanner
receptie
mooie tanden

Betaalbare esthetische tandheelkunde

Doordat we zeer scherpe prijzen hanteren is bij V2 Clinics esthetische tandheelkunde voor iedereen toegankelijk. Een gezond en mooi gebit is immers voor iedereen belangrijk! Wat de huidige situatie van uw gebit ook is, wij zorgen ervoor dat u straks weer met vertrouwen kunt eten en lachen.

Door onze ruime ervaring in esthetische behandelingen zijn we u op een professionele een zeer persoonlijke manier van dienst. Daarbij werken we enkel met materialen en producten van de allerbeste kwaliteit zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtige lach.

Kwaliteit voor een scherpe, eerlijke prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is ongekend. Doordat we werken met ons eigen tandtechnisch laboratorium kunnen we snel schakelen en zijn we niet afhankelijk van derde partijen. Al onze producten worden door onze eigen tandtechniekers gemaakt. Dit komt de kwaliteit ten goede en drukt de kostprijs.

Met de meest moderne technieken, behandelmethoden en materialen van de beste kwaliteit garanderen een eindresultaat dat zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen.

pand v2clinics
behandelstoel
gang v2clinics

Een mooie lach zoals u dat voor zich ziet

Voor veel mensen is esthetische tandheelkunde een ruim begrip. Wij begrijpen dat het veelomvattend is en streven ernaar om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken. Daarom willen we graag eerst met u in gesprek en luisteren naar uw verhaal en wensen. Daarnaast is het nodig om de huidige staat van het gebit te inventariseren.

Het is sterk afhankelijk van de huidige staat van het gebit welke behandeling of combinatie van behandelingen de beste optie is.

Het is sterk van de huidige staat van uw gebit afhankelijk, welk type behandeling het meest geschikt is om u uw oorspronkelijke uitstraling en kauwvermogen terug te geven.

Een esthetisch behandelproces kan bestaan uit de volgende behandelingen:

 • Kronen
 • Bruggen
 • Facings
 • Implantaten
 • Orthodontie
 • Tanden bleken
ontvangst
kronen op implantaten
wachtkamer

Meer weten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Bent u benieuwd of esthetische tandheelkunde ook voor u interessant kan zijn? Of wilt u meer weten over de esthetische behandelingen die u uw oorspronkelijke glimlach terug kunnen geven?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking, waarbij we u meer vertellen over de behandelingen die we voor u kunnen uitvoeren. Denk aan het plaatsen van kronen, bruggen, implantaten, facings of complete protheses en kunstgebitten.

Bij ons staat transparantie voorop! Zowel bij het berekenen van de kosten voor een behandeling, als ook bij de uitleg over een behandeling. Voor ons is het erg belangrijk dat u voorafgaand aan een behandeling precies weet waar u aan toe bent.

Zo komt u nooit voor ongewenste verassingen te staan, waardoor enige angst voor uw behandeling niet langer nodig is. Tijdens het intakegesprek vertellen we u precies wat u van de behandeling mag verwachten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van esthetische tandheelkunde? Of wilt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan direct contact met ons op!

Gaat u voor een prachtige en gezonde lach? Neem nu contact met ons op!